Mødrehjælpen logo

Pressedownloads fra Mødrehjælpen

Pressedownloads fra Mødrehjælpen – Mødrehjælpen

Her kan du downloade Mødrehjælpens logo til redaktionelt brug samt hente pressefotos af udvalgte talspersoner. Pressefotos. Pressefotos må benyttes af pressen i …

Skal du bruge Mødrehjælpens logo eller pressefoto, ligger de her til download. Læs hvem der kan bruge dem og hvordan. Se mere her.

Mødrehjælpen: Rådgivning til børnefamilier og gravide

Vi styrker familier og gravide i Danmark via socialfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning. Støt, bliv frivillig, eller brug vores digitale rådgivning her.

Logo | Download images | 1 – Skyfish

Logo | Download images | 1

3. jul. 2019 — Description. Du kan anvende logoet redaktionelt og i forbindelse med omtale af Mødrehjælpen. Andre skal have Mødrehjælpens godkendelse for …

3+ Logo images | Download hi-res images for free

Mødrehjælpen Logo Sort | Get this image – Skyfish

Mødrehjælpen Logo Sort | Get this image

Mødrehjælpens lokalforening Aarhus giver oplevelser til børnefamilier, der har brug for et lokalt holdepunkt via netværk, traditioner og udflugter.

2019-07-03 ✓ Free for non-commercial use

Mødrehjælpen Aarhus lokalforening logo – Nemtilmeld

Mødrehjælpen Aarhus lokalforening

Mange af dem, der henvender sig, har været udsat for vold, og her står Mødrehjælpen klar med rådgivning og specialiserede indsatser. Hos Mødrehjælpen kan …

Mødrehjælpens lokalforening Aarhus giver oplevelser til børnefamilier, der har brug for et lokalt holdepunkt via netværk, traditioner og udflugter.

Medlemsportræt: Mødrehjælpen – Det Kriminalpræventive råd

Kom gerne forbi vores butik og gør et kup, få en snak, bliv frivillig, eller hent en flyer om, hvordan vi kan hjælpe din familie i en trængt hverdag.

Mødrehjælpen har været på banen i mere end 100 år, og behovet for hjælp er stadig aktuelt. Organisationen arbejder for, at forældre kan give deres børn gode opvækst- og levevilkår. Mange af dem, der henvender sig, har været udsat for vold, og her står Mødrehjælpen klar med rådgivning og specialiserede indsatser.

Mødrehjælpen lokalforening Amager – rådgivning og støtte til …

Mødrehjælpen lokalforening Amager – rådgivning og støtte til børnefamilier

Kan du sikre sårbare og udsatte børnefamilier en tydelig stemme? Er du kommunikationsstrategisk stærk og har udpræget politisk tæft?

Kom gerne forbi vores butik og gør et kup, få en snak, bliv frivillig, eller hent en flyer om, hvordan vi kan hjælpe din familie i en trængt hverdag. Ved at handle i vores hyggelige butik, støtter du den lokale fundraising for den gode sag, som Mødrehjælpen arbejder for.

Afdelingschef for Politik og Kommunikation i Mødrehjælpen

Afdelingschef for Politik og Kommunikation i Mødrehjælpen Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Kan du sikre sårbare og udsatte børnefamilier en tydelig stemme?Er du kommunikationsstrategisk stærk og har udpræget politisk tæft?Tænker du helhedsorienteret og er god til at samarbejde?

Keywords: mødrehjælpen logo