Logo med en forælder der holder et barn

Støt UNICEF og gør en forskel for verdens børn | UNICEF …

Støt UNICEF og gør en forskel for verdens børn | UNICEF Danmark

UNICEF er verdens største børneorganisation og når flest udsatte børn. Vi redder liv og skaber udvikling og kæmper for børns rettigheder.

Både mor og far får frem over digital post om fælles børn

16. mar. 2021 — Med lovforslaget giver vi særligt fædrene bedre mulighed for at tage aktivt del i deres barns liv og hverdag, og det fremmer ligestilling mellem …

FN’s børnekonvention i let udgave | Børns rettigheder

FN’s børnekonvention i let udgave | Børns rettigheder

I børnekonventionen står der blandt andet, at børn har ret til at lege, gå i skole, få mad, sige deres mening. Der står også, at børn ikke må bliver slået.

Hvad er børnekonventionen egentlig for noget? Læs børnekonventionen i en letlæselig udgave og bliv klogere på, hvad konventionen betyder for børn og unge.

Red Barnet | Støt og red børn i Danmark og resten af verden

Red Barnet redder, beskytter og styrker de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Vi kæmper for børns rettigheder. Støt os og gør en forskel.

Børns Vilkår | Sammen stopper vi svigt | Støt Børns Vilkår

Børns Vilkår | Stop svigt | Støt Børns Vilkår

Det kan man gøre ved at sidde sammen med barnet og sige, at man godt kan forstå, at barnet savner, for barnet holder så meget af sin anden forælder, …

Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet. Støt vores arbejde og vær med til at stoppe svigt.

Udlevering af et barn – Danmarks Domstole

Danmarks Domstole – Udlevering af et barn

26. sep. 2022 — Hvis den anden forælder ikke vil udlevere jeres barn, kan du få familierettens hjælp. Det foregår på en måde, der er så skånsom for barnet …

Hvis den anden forælder ikke vil udlevere jeres barn, kan du få familierettens hjælp. Det foregår på en måde, der er så skånsom for barnet som mulig.

Forælder Fonden: Vi tilbyder gratis rådgivning til enlige …

Vi tilbyder gratis rådgivning til enlige forældre i en sårbar livssituation : Forælder Fonden

Gratis rådgivning til enlige forældre og deres børn, som befinder sig i en sårbar livssituation. kontakt os og få hjælp nu.

Keywords: logo med en forælder der holder et barn