Dr vejrværter 2019

DR Vejret bevæger sig rundt i sommerlandet | Nyt fra DR

DR Vejret bevæger sig rundt i sommerlandet | Nyt fra DR | DR

17. jul. 2019 — Men da året endnu ikke er omme, så er der stor sandsynlighed for, at det billede ændrer sig, siger Louise Gade, DR’s vejrvært.

DR Vejret rejser fra den 1. juli ud i det danske sommerland i vejrbilen for at sende ’Vores Sommervejr’. DR og vejrværterne vil være til stede i syv byer – fra Løkken i Nordjylland til Gudhjem.

Sommervarmen er blevet væk: 2019 har indtil nu været fattig …

Sommervarmen er blevet væk: 2019 har indtil nu været fattig på sommer | Vejret | DR

15. maj 2019 — Den ekstremt badeglade, tørre og varme version af dansk sommervejr, vi oplevede i 2018, kommer ikke igen på samme måde i 2019, men sommeren …

Der har endnu ikke været megen sommervarme i år, i hvert fald ikke hvis man sammenligner med de seneste ti år.

Sådan bliver sommerens vejr | Vejret – DR

Sådan bliver sommerens vejr | Vejret | DR

Vi er i fuld gang med at producere Årets Vejr 2019, og derfor vil vi gerne høre: Hvad har årets vejr-historie været for dig?

Sæsonprognosen fra DMI peger på, at sommervejret bliver forholdsvis varmt

DR Vejr – Hvad er Årets Vejrhistorie for dig? Vi er i… – Facebook

I år vil Søren Jacobsen, Louise Gade Sig, Christian Cherry og Nina Bendixen møde seerne både foran og bag skærmene ude i det danske sommerland.

DR Vejret på sommertur fra 1. juli – DIGITALT.TV

DR Vejret på sommertur fra 1. juli

2. aug. 2022 — oktober skal formidle vejr og vejrudsigter til danskerne fra studiet på Dokk1 i Aarhus sammen med de øvrige tre værter på DR Vejret. Han afløser …

DR Vejret rejser fra den 1. juli ud i det danske sommerland i vejrbilen for at sende ’Vores Sommervejr’. DR og vejrværterne vil være til stede i syv byer landet over – fra Løkken i Nordjylland til Gudhjem.

Ny erfaren vejrmand hos DR Vejret – DIGITALT.TV

Ny erfaren vejrmand hos DR Vejret

Efter 12 år som DR-vejrvært skifter geolog Anja Fonseca til et job som pressechef hos DMI. Hun er således tilbage i et … 5. april 2019. Del denne artikel.

Den erfarne vejrmand og -vært Thomas Kaa Mørk bliver ny vært på DR Vejret. Han afløser Søren Jacobsen.

Tættere på ekspertisen om vejret og klimaet – Akademikerbladet

Tættere på ekspertisen om vejret og klimaet

DR VEJR. @DRVejret. DR Vejr på Twitter. Vi vil være mest aktive her, … DR VEJR · @DRVejret. ·. Oct 12, 2019. DMIs kort over hvor meget regn der faldt i …

Efter 12 år som DR-vejrvært skifter geolog Anja Fonseca til et job som pressechef hos DMI. Hun er således tilbage i et miljø med høj faglighed. Hun ser naturvidenskab som den røde tråd i sin karriere.

DR VEJR (@DRVejret) / Twitter

36 Likes, 5 Comments – DR Vejr (@drvejr) on Instagram: “Hvad er Årets Vejrhistorie for dig? Vi er i fuld gang med at producere Årets Vejr 2019, og derfor…”

Hvad er Årets Vejrhistorie for dig? Vi er i fuld gang … – Instagram

DR Vejr on Instagram: “Hvad er Årets Vejrhistorie for dig?Vi er i fuld gang med at producere Årets Vejr 2019, og derfor vil vi gerne høre: Hvad har årets vejr-historie været for dig? Det kan være, at du har en personlig fortælling eller oplevelse fra i år, hvor vejret havde en speciel eller unik indflydelse, som virkelig har gjort indtryk – og hvis du har det, så vil vi meget gerne høre fra dig. Intet er for småt, vi er åbne over for alle henvendelser, så hvis du har et godt tip eller en god fortælling, så send en mail til ossr@dr.dk med dit personlige bud på Årets Vejrhistorie 2019.På forhånd mange tak!”

36 Likes, 5 Comments – DR Vejr (@drvejr) on Instagram: “Hvad er Årets Vejrhistorie for dig?Vi er i fuld gang med at producere Årets Vejr 2019, og derfor vil vi gerne høre: Hvad har årets vejr-historie været for dig? Det kan være, at du har en personlig fortælling eller oplevelse fra i år, hvor vejret havde en speciel eller unik indflydelse, som virkelig har gjort indtryk – og hvis du har det, så vil vi meget gerne høre fra dig. Intet er for småt, vi er åbne over for alle henvendelser, så hvis du har et godt tip eller en god fortælling, så send en mail til ossr@dr.dk med dit personlige bud på Årets Vejrhistorie 2019.På forhånd mange tak!”

Keywords: dr vejrværter 2019